Aktuálny jedálny lístok  (48. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

18. 11 . - 22. 11. 2019.docx (35693)                         18. 11 . - 22. 11. 2019.pdf (645146)

 

Pondelok:

 

18 november 2019

0,33 l

P:

 Karfiolová polievka s paprikou,  2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno na paprike, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Kuracie prsia s čínskou kapustou, ryža, uhorka (1)    

350 g

C:

 Ryžový nákyp s jablkami, džús (1,3,7)

350 g

D:

 Granatiersky pochod, uhorka (1)

100/64 g

E:

 Kurací steak s dusenou zelenou fazuľkou, ryža (1)

 

 

 

Utorok:

 

19. november 2019

0,33 l

P:

 Držková polievka, 2 kr. chleba (1)

100/80 g

A:

 Bravčový obaľovaný rezeň, ryža, šalát (1,3,7)

100/70 g

B:

 Pečená klobása, fazuľový prívarok, 2 kr. chleba  (1,3,7)      

5 ks

C:

 Koláč tvarohový s marhuľami, džús (1,3,7)

100/80 g

D:

 Čevapčiči, zemiaky, obloženie (1,10)

100 g

E:

 Grilovaný syr Tofu, miešaná zelenina, ryža (6)

 

 

 

Streda:

 

20. november  2019

0,33 l

P:

 Hrachová polievka s párkom, 2 kr. chleba (1,9)

100/64 g

A:

 Bačova pochúťka, 2 x zemiaková placka, šalát z kyslej kapusty (1,3,7)

100/64 g

B:

 Debrecínsky guláš, kolienka  (1,7)

350 g

C:

 Kapustné fliačky s cukrom a škoricou, džús (1)

100/64 g

D:

 Kuracie prsia plnené mäsom, ryža, šalát (1,3)

350 g

E:

 Bratislavské tarhoňové rizoto s bravčovým mäsom, uhorka (1,7,9)

 

 

 

Štvrtok:

 

21. november  2019  

0,33 l

P:

 Slepačia polievka s rezancami (1,9)

100/64 g

A:

 Kuracie prsia na smotane, halušky (1,3,7)      

120 g

B:

 Pštrosie vajce, zemiaková kaša, šalát (1,3,7)

350 g

C:

 Žemľovka s tvarohom a jablkami, džús (1,3,7)

350 g

D:

 Zemiakové knedle plnené údeninou, dusená kyslá kapusta (1)                            

350 g

E:

 Špenátové halušky, syrová omáčka (1,3,7)

 

 

 

Piatok:

 

22. november   2019

0,33 l

P:

 Goralská polievka,  2 kr. chleba (1,7,9)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský šalát (1,3,7)

250/160 g

B:

 Kuracie stehno so sladkou chilli omáčkou, ryža, kompót (1)

8 ks

C:

 Šatôčky plnené slivkovým lekvárom, džús (1,3)

100/100 g

D:

 Grilovaný encián v lístkovom cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

120/80 g

E:

 Vyprážané rybie filé v krustovom cestíčku, pestrý zeleninový šalát (1,4,7)

 

 

 

 

 

                            
 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,80 Eur

               Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár, Róbert Lieskovský                    Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                                         11. november 2019


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si

môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).                                                                

 

Kontakt

NAHLASOVANIE OBEDOV: Štúrova 140 B
Nitra
949 01
037 / 741 57 49