Aktuálny jedálny lístok  (5. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


27. 1 . - 31. 1. 2020.doc (91648)                                 27. 1 . - 31. 1. 2020.pdf (130922)

 

Pondelok:

 

27. január 2020

0,33 l

P:

Zeleninová polievka s liatym cestom, 2 kr. chleba (1,3,9)

100/64 g

A:

Bravčová pečená krkovička, dusená kapusta, knedľa (1,3,7) SK

100/64 g

B:

Bravčový tiszai, ryža, uhorka (1) SK

350 g

C:

Ryžový nákyp so slivkami, džús (1,3,7)

100 g

D:

Grilovaný encián, zemiaky, tatárska omáčka (1,7)

100/64 g

E:

Kurací steak s dusenou zelenou fazuľkou, ryža (1) SK

 

 

 

Utorok:

 

28. január 2020

0,33 l

P:

Šošovicová polievka s párkom, 2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

Obaľované kuracie prsia, zemiaková kaša, šalát (1,3,7) SK

120 g

B:

Vyprážaný kurací karbonátok, fazuľkový prívarok, 2 kr. chleba (1,3,7)

5 ks

C:

Koláč tvarohový kysnutý s marhuľami, džús (1,3,7)

350 g

D:

Granatiersky pochod, uhorka (1)

100 g

E:

Grilovaný syr Tofu, miešaná zelenina, ryža (6)

 

 

 

Streda:

 

29. január 2020

0,33 l

P:

Fazuľková polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

Furmanský bravčový rezeň, strapačky(1,3) Sk

100/64 g

B:

Kuracie prsia zapekané s paradajkou a syrom ryža, šalát (1,7) SK

5 ks

C:

Palacinky s tvarohom, džús (1,3,7)

350 g

D:

Gnoochi zapečené s kuracím mäsom, paradajkovým pretlakom a syrom (1,3,7) SK

150 g

E:

Šampiňóny na smotane, halušky (1,3,7) SK

 

 

 

Štvrtok:

 

30. január 2020

0,33 l

P:

Slepačia polievka s rezancami (1,9)

240/160 g

A:

Kuracie stehno na uhorský spôsob, halušky (1,3,7) SK

100/70 g

B:

Čevapčiči, zemiaky, obloženie (1,10) SK

7 ks

C:

Bratislavské rožky plnené orechmi, džús (1,3,7,8)

100 g

D:

Vyprážaná mozzarella, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

350 g

E:

Špagety s kuracou pečeňou a pomodorom (1)

 

 

 

Piatok:

 

31. január 2020

0,33 l

P:

Kapustová polievka s paradajkovým pretlakom, 2 kr. chleba (1)

100/120 g

A:

Vyprážaný bravčový rezeň v cestíčku, ryža, kompót (1,3,7) Sk

100/70 g

B:

Kuracia roláda, tarhoňa, šalát (1,3) SK

5 ks

C:

Moravské koláče, džús (1,3,7)

120/80 g

D:

Pečený losos, zemiaky, šalát (1,4)

150 g

E:

Sójové rezance so zeleninou, ryža (1,6,9)

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,80 Eur

               Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár, Róbert Lieskovský                    Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                                         20. január 2020


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si

môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).                                                                

 

Kontakt

NAHLASOVANIE OBEDOV: Štúrova 140 B
Nitra
949 01
037 / 741 57 49